Header Afrit Wezep

Rijlessen in Wezep

Ben jij op zoek naar een rijschool in Wezep, die goede en betaalbare rijlessen geeft? Wil je weten hoelang een rijopleiding duurt en natuurlijk wat het kost? Zoek je een rijschool die flexibel is? Die je bijvoorbeeld vanaf school of stage ophaalt, een rijschool waarbij jij centraal staat, dus geen anderen leerlingen in de auto. Waar de lesmethode niet vast staat en de manier van lesgeven aangepast is aan jouw leerstijl en tempo. Dan is Rijschool Afrit Wezep de beste rijschool voor jou !

Rijschool Afrit Wezep is een rijschool die in examenplaats Zwolle lest.

De Rijschool Afrit Wezep onderscheidt zich door gestructureerde rijlessen aan te bieden, aangepast aan jouw leerstijl en tempo. We hebben zowel voordelige pakketten als losse rijlessen. Wij bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs, zo word je optimaal voorbereid op het rijexamen in Zwolle.

Wil je eerst kennismaken met Rijschool Afrit Wezep? Dat kan natuurlijk met een proefles, deze proefles is gratis en geheel vrijblijvend. Ook krijg je een gratis rijles wanneer je een nieuwe leerling meeneemt*. Jij bepaalt waar en wanneer je wordt opgehaald voor je rijles. Het is natuurlijk veel voordeliger om een rijlespakket af te nemen. Kijk zelf eens welk rijlespakket het best bij jouw past.


Staat jouw pakket er niet tussen wil je meer of juist minder rijlessen.. of met theorieboeken, en theorie examen, het kan allemaal. Neem contact op voor de mogelijkheden

  • Hoog slagingspercentage
  • Rijlessen in jouw tempo
  • Een vaste instructeur
  • Rijopleiding In Stappen (RIS)
  • Gratis eerste rijles
  • De rijlessen zijn in een VW Polo 2021